Tu vieglprātīgi izlej šo brīnumaino šķīdumu izlietnē, bet es to izmantoju gan sejas kopšanai, gan orhideju mēslošanai

Katra sieviete vēlas gludu un maigu sejas ādu. Bet ir viens mājās pieejams brīnumlīdzeklis, kurš sniegs šādu rezultātu ātri un efektīvi.

Kādas tikai procedūras sieviete neizmanto, lai paliktu jauna un skaista. Galu galā āda ļoti ātri zaudē savu elastību. Lai panāktu labu efektu, ne vienmēr ir nepieciešams tērēt neprātīgu naudu. Galu galā ir parasts rīsu ūdens sejai. Tas patiešām ir brīnumlīdzeklis!

Rīsu ūdens sejai

Kāds ir šāda rīsu ūdens noslēpums? Tas ir ļoti vienkārši. Rīsi ir bagāti ar vitamīniem un mikroelementiem, kas mūsu organismam ir ļoti nepieciešami. Tieši pateicoties tiem, mūsu āda ir stingra un tvirtāka. Īpaši rīsi ir bagāti ar B grupas vitamīniem, kāliju, fosforu, aminoskābēm un daudziem citiem. Tieši šis vitamīnu komplekss palēnina ādas novecošanās procesu. Un pagatavot toniku no rīsu ūdens var ikviena sieviete.

Rīsu ūdens recepte

Viss, kas jums būs nepieciešams, ir pusglāze tekošā ūdenī mazgātu rīsu. Šajā gadījumā rīsiem jābūt rupjiem, nekādā gadījumā ne pulētiem vai tvaicētiem. Pēc tam tos pārlej tīrā burkā un piepilda ar glāzi filtrēta tīra ūdens.

Lasi vēl: Kāpēc tīrā dzīvoklī parādās tarakāni: septiņi galvenie iemesli

Burkai uzklājiet vāku un novietojiet siltā vietā uz 6 stundām. Neaizmirstiet to periodiski samaisīt. Pēc tam to kārtīgi izfiltrējiet, pārlejiet pudelē un neaizmirstiet ar šo toniku noslaucīt seju divas reizes dienā – no rīta un vakarā. Uzglabājiet toniku ledusskapī, bet ne ilgāk kā 5-7 dienas. Starp citu, ja baidāties, ka šajā laikā nepaspēsiet visu toniku izlietot uz sejas, varat izmantot šādu rīsu ūdeni orhideju laistīšanai.

Rīsu ūdens orhidejām

Arī orhidejām ir ļoti maigas ziedlapiņas, kurām nepieciešama īpaša kopšana. Ja vēlaties, lai jūsu orhidejas labi augtu un bagātīgi ziedētu, laistiet tās arī ar rīsu ūdeni. Orhideja ir brīnišķīgs zieds, kas piesaista skatienu. Ja par to pienācīgi rūpēsieties, tā ilgi dāvās jums skaistus ziedus.

Tāpat kā jebkuru dzīvu organismu, arī orhideju nepieciešams barot ar vitamīniem un noderīgām vielām. Rīsu ūdens ir tieši šāds orhideju barojošs eliksīrs. Tas satur visus nepieciešamos vitamīnus stabilai augšanai un ziedēšanai.

Sagatavošanas metode ir tāda pati kā sejas tonikam. Gatavojot rīsu ūdeni, to var sadalīt uz pusēm. Vienu daļu izmantojiet sejai. Otrā daļa noderēs orhideju mēslošanai. Pirms orhidejas laistīšanas vēlreiz iemērciet tās saknes rīsu ūdenī.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment